ΕΠΟ ΛΙΓΚΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ, ΤΑ ΠΕΤΑΛΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝΕ ΦΩΤΙΑ!!!

Στις αρχές του χρόνου «γράψαμε» σε όσα περισσότερα γήπεδα ήταν εφικτό πώς ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΟΙ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟ ΚΑΠΝΟΓΟΝΟ, ΓΗΠΕΔΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ ΜΟΝΟ. Ήταν η αρχή μιας καμπάνιας για την αποποινικοποίηση των καπνογόνων. Και συνεχίζουμε…

Εδώ και δύο εβδομάδες «τρέχει» η δεύτερη φάση της καμπάνιας για την αποποινικοποίηση των καπνογόνων και την κατάργηση της ποινής των κεκλεισμένων για άναμμα καπνογόνων. Σε αυτή τη φάση, μετά το κοινό κείμενο που έχει συνυπογραφεί από 24 συνδέσμους οπαδών και το κοινό πανό ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΟΙ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟ ΚΑΠΝΟΓΟΝΟ ΓΗΠΕΔΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ ΜΟΝΟ που κρεμάστηκε σε δεκαέξι γήπεδα, καλέσαμε τους συμμετέχοντες συνδέσμους να οργανώσουν μια δράση με… καπνούς στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα προς την ΕΠΟ και τη ΛΙΓΚΑ σχετικά με τις τιμωρίες του ανάμματος πυρσών.

Στόχος αυτής της δεύτερης φάσης της καμπάνιας ήταν να δείξουμε με τα συνθήματά μας και τα pyro party μας πώς τα καπνογόνα, τα βαρελάκια, τα στρόμπο μας το μόνο που κάνουν είναι να ομορφαίνουν την κερκίδα, να ομορφαίνουν το γήπεδο και να δημιουργούν μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα που όλοι γουστάρουν. Ετσι, σκεφτήκαμε να διοργανώσουμε σε όσο το δυνατόν περισσότερα γήπεδα μικρά παρτυ μετά τη λήξη των ματς (για να αποφύγουμε τιμωρίες και να μην υποπέσουμε στην αντίληψη διαιτητών και παρατηρητών) και να περάσουμε με τα συνθήματά μας το μήνυμα προς τους αρμόδιους φορείς.

Δεν θα μείνουμε εδώ. Από την επόμενη εβδομάδα κιόλας στοίβουμε τα μυαλά μας για την επόμενη δράση της καμπάνιας μας μέχρι την τελική δικαίωση. Που δεν είναι άλλη από την κατάργηση του σημείου του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ που αναφέρεται στις ποινές κεκλεισμένων για άναμμα καπνογόνων.

No Pyro No Party

10 ΛΕΠΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ!Το ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ CHE GUEVARA CLUB συμμετέχει ενεργά στην πανελλαδική κίνηση οργανωμένων φιλάθλων ομάδων και των R.F.U. ενάντια στην απαγόρευση και τις τιμωρητικές διατάξεις για την χρήση πυρσών-καπνογόνων στις αθλητικές διοργανώσεις.ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ…

Posted by Panserraikos Che Guevara Club on Samstag, 10. Februar 2018

Αυτόνομη Θύρα 10

ΕΠΟ ΛΙΓΚΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ, ΤΑ ΠΕΤΑΛΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝΕ ΦΩΤΙΑ!

Posted by Radical Fans United on Montag, 12. Februar 2018

No pyro No party Green Ghetto Club

ΕΠΟ ΛΙΓΚΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ, ΤΑ ΠΕΤΑΛΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝΕ ΦΩΤΙΑ!!!

Posted by Radical Fans United on Samstag, 17. Februar 2018

έπο-λίγκα ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ…

έπο-λίγκα ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ…

Posted by Ierolohites Club Salonica since 1970 on Dienstag, 20. Februar 2018

No pyro no party Σ.Φ.ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΕΠΟ ΛΙΓΚΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ, ΤΑ ΠΕΤΑΛΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝΕ ΦΩΤΙΑ! Από το Νότο μέχρι το Βορρά…

Posted by Radical Fans United on Sonntag, 25. Februar 2018

Gate 6 Pyroshow

ΕΠΟ – ΛΙΓΚΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ,ΤΑ ΠΕΤΑΛΑΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝΕ ΦΩΤΙΑ !* H Θύρα 6 συμμετέχει ενεργά στην καμπάνια για την αποποινικοποίηση των καπνογόνων που διενεργείται από οπαδούς όλης της χώρας με πρωτοβουλία των Radical Fans United .

Posted by Warriors – Θύρα 6 est.1981 on Sonntag, 25. Februar 2018