Πανό οπαδών ΠΑΣ: Ντροπή η ένσταση!

Στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό μερίδα οπαδών του ΠΑΣ (UNIDOS) κρέμασε πανό-μύνημα στα κάγκελα των Ζωσιμάδων ενάντια στην κατάθεση έφεσης που έκανε η διοίκηση του συλλόγου για τον αγώνα με τον Ηρακλή λόγω των γνωστών επεισοδίων.  Με το σύνθημα «Ντροπιαστικές ενστάσεις βήτα διαλογής» και υπογραφή UNIDOS  πήραν ξεκάθαρη θέση για την απόφαση του Χρηστοβασίλη να διεκδικήσει τον αγώνα στα χαρτιά.

Είναι κάποιες φορές που τέτοια πανό και τέτοιες κινήσεις από τους οπαδούς αξίζουν πολύ περισσότερο από μια κερκίδα-φωτιά, από ένα εντυπωσιακό κορεό, από ένα σούπερ καλοφτιαγμένο και καλοβαμμένο πενηντάμετρο πανί. Και αξίζει να προβληθεί πολύ περισσότερο από όλα τα άλλα πανό. Γιατί πολλοί οπαδοί «στραβώνουν» και διαφωνούν με τις επιλογές της διοίκησης της ομάδας τους αλλά καλό είναι οι διαφωνίες να εκφράζονται ΚΑΙ δημόσια χωρίς το φόβο της σύγκρουσης με τον εκάστοτε πρόεδρο…

Από μας ένα τεράστιο respect στους οπαδούς του ΠΑΣ. Ακόμη ένα μετά τη συμπεριφορά τους στον αγώνα της ομάδας τους με τον Ηρακλή και την έμπρακτη αλληλεγγύη τους στους οπαδούς του ΗΡΑ.