Και…πέφτουν κουκλάκια στον αγωνιστικό χώρο!

Τις ημέρες αυτές πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων διάφορες ομάδες προσπαθούν να δείξουν φιλανθρωπικό πρόσωπο. Με βάση τα όσα έχουμε ήδη παρουσιάσει, πρωταγωνιστές είναι οι οπαδοί κάθε ομάδας. Την Κυριακή 11/12 στο ντέρμπυ κορυφής για την Ιταλική Α1 Μπάσκετ: Βενέτσια – Ολύμπια Μιλάνο με το που σκόραρε ο Μc Gee τους πρώτους, τρεις, πόντους για τη γηπεδούχο ομάδα, αμέσως έπεσαν εκατοντάδες κουκλάκια εντός αγωνιστικού χώρου!!!

Οι αγώνες της Ιταλικής Α1 συχνά διεξάγονται σε μικρά κλειστά γήπεδα μεν, αλλά με την παρουσία αντίπαλων οπαδών δε (τις πιο πολλές περιπτώσεις). Όσο για το περιβόητο «Teddy bear toss» είναι η πρακτική που έχει ξεκινήσει από τα μέσα του ’90 σε αγώνες Ice Hockey σε ΗΠΑ & Καναδά, όπου με το έμπαινε το πρώτο γκολ από τη γηπεδούχο ομάδα εκσφενδονίζονταν κουκλάκια (αρκουδάκια) και συγκεντρώνονταν ως δωρεά σε νοσοκομεία παίδων κι ανάλογα ιδρύματα.
Πολύ θα θέλαμε να δούμε και στη χώρα μας αντίστοιχες φάσεις. Έρχονται αγώνες και για την Α1 αλλά και για Ευρωπαϊκά παιχνίδια. Έλα πάμε!!! Όλοι να ρίξουμε ένα κουκλάκι στον αγωνιστικό χώρο…

Γιατί μπορούμε κι αλλιώς!