Η ομάδα της Darmstadt τιμάει με τη φανέλα της, αδικοχαμένο οπαδό της…

Jonathan-Heimes-Stadion am Böllenfalltor

Ο Johnny Heimes ήταν οπαδός της SV Darmstadt 98 και φίλος του τέννις. Όταν έγινε γνωστή η 12ετή μάχη του με τον καρκίνο, μια μάχη που χάθηκε πέρσι στις 08 Μάρτη, το γήπεδο μετονομάστηκε προς τιμή του ως «Jonathan-Heimes-Stadion am Böllenfalltor». Ο Johnny είχε γίνει κάτι σαν»σημαία» στην ομάδα. Ήταν η περίπτωσή του και η μάχη του, πηγή δύναμης για τους παίκτες στην προσπάθεια τους για την  άνοδο στα σαλόνια της Bundesliga την περίοδο 2014-2015.

DUMUSSTKÄMPFEN

Με αφορμή την μάχη αυτή η ομάδα της Darmstadt θα κυκλοφορήσει στο Σαββατιάτικο ματς εναντίον της Meinz 1898 (έτος ίδρυσης) τι-σέρτ που θα αναγράφουν, αντί για τον χορηγό, το όνομα του ιδρύματος «DUMUSSTKÄMPFEN» (Θα Πρέπει Να Πολεμήσουμε) που βοηθά μικρά παιδιά που πάσχουν από καρκίνο. Το ίδρυμα δημιουργήθηκε από τον ίδιο τον Heimes, την ομάδα της Darmstat και την τενίστρια Andrea Petkovic, τον Φεβρουάριο του 2015.

Μετά το συγκινητικό choreo των οπαδών της ομάδας, τις κινήσεις του συλλόγου για την μετονομασία του γηπέδου που τις αποδέχτηκε πλήρως ο χορηγός της ομάδας, τώρα και μια μπλούζα. Στο εξωτερικό, όπως είχαμε γράψει και αρχή της εβδομάδας για την κίνηση αλληλεγγύης των οπαδών της Barnsley προς άτομα που πάχουν από ψυχικές ασθένειες, οι οπαδοί , οι σύλλογοι παίρνουν έμπρακτες πρωτοβουλίες ενίσχυσης. Και μάλλον από τέτοιου είδους κινήσεις γίνεται προς όλους σαφές πως δεν γίνονται για τα μάτια του κόσμου, αλλά γιατί πραγματικά ΟΛΟΙ (παίκτες-οπαδοί-διοικούντες) θέλουν να προσφέρουν, θέλουν πραγματικά να βοηθήσουν και πιστεύουν ουσιαστικά πως το αληθινό νόημα του αθλητισμού είναι ΚΑΙ αυτό!

ΥΓ. Ο παίκτης της ομάδας Tobias Kempe, έχει κάνει τατουάζ στο χέρι του μια από τις αγαπημένες ατάκες του Johnny που ήταν η εξής: «Τίποτε δεν έχει χαθεί ακόμα». Ενα RESPECT από μας είναι το λιγότερο που θα μπορούσαμε να πούμε…