Σκέψεις για κάμερες σε τουρνικέ κάνει η Πολιτεία

Κάμερες και τουρνικέ και αυξημένη προστασία για γήπεδα κωλοχανεία, ακατάλληλα για τις πιο απλές ανάγκες των φιλάθλων και ένα θέαμα σκέτο δράμα. Κάμερες και τουρνικέ και αυξημένη προστασία για τα πέταλα, που είναι τα μόνα σχεδόν που έχουν κόσμο σε ένα πρωτάθλημα παρωδία. Οργανώνονται, λένε, οι Αρχές και η Πολιτεία για να βάλουν τάξη στο χάος του ελληνικού ποδοσφαίρου. Και φυσικά, όλα θα ξεκινήσουν από κάτω προς τα πάνω γιατί αυτό είναι το πιο ανώδυνο. Βέβαια, για να λέμε του στραβού το δίκιο, πολλά πρέπει να αλλάξουν στον ελληνικό αθλητισμό (και στα γήπεδα και στις κερκίδες), αλλά οι αλλαγές πρέπει να συμπεριλαμβάνουν υπόψη και την άποψή μας και όχι να ερχόμαστε αντιμέτωποι με τετελεσμένα γεγονότα.

Αναδημοσιεύουμε την είδηση από το gazetta.gr

ΑΠΟ 1Η ΓΕΝΑΡΗ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ

Σκέψεις για κάμερες σε τουρνικέ και διάφορες αλλαγές…

Η Κυβέρνηση επεξεργάζεται σειρά αλλαγών σε σχέση με το status των εισιτηρίων και της εισόδου των φιλάθλων στα γήπεδα με αφορμή και την επικείμενη εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

Κατά καιρούς έχουν παρατηρηθεί πολλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Από εισιτήρια που να πωλούνται στην μαύρη αγορά, από φιλάθλους που μπαίνουν με ένα (!) εισιτήριο, από υπεράριθμες Θύρες και ένα σωρό άλλα πράγματα. Η Κυβέρνηση φέρεται να είναι αποφασισμένη να βάλει σε μία τάξη την υπάρχουσα κατάσταση και αφορμής δοθείσης από το ηλεκτρονικό εισιτήριο που το πλάνο το θέλει να ξεκινάει από την 1η Γενάρη του 2017.

Υπάρχουν σκέψεις για διάφορες κινήσεις. Για κάμερες και σύστημα ελέγχου στα τουρνικέ αλλά και μπορούν να «κλειδώνουν» όταν μπαίνει στην Θύρα ο προβλεπόμενος αριθμός. Ακόμα λύσεις και μορφές ελέγχου και για την διανομή των εισιτηρίων, διότι εκτός των άλλων έχει παρατηρηθεί να χρησιμοποιείται ίδιο ΑΦΜ για 5 και 10 εισιτήρια ή και ίδιο ΑΜΚΑ για ανάλογο αριθμό… Μέσα σε όλα αυτά βέβαια επανεξετάζεται και ο τρόπος μίας σειράς ελέγχων στα φορολογικά και τα οικονομικά των ομάδων. Όλα στο… τραπέζι δηλαδή και μένει να δούμε τις επόμενες κινήσεις.