ΓΙΟΥΒΕ ΕΙΣΑΙ ΑΡΡΩΣΤΙΑ!

Το να μιλήσει κανείς για τη Γιουβέντους είναι περιττό. Είναι μία ομάδα που ή τη μισείς ή τη λατρεύεις ή λατρεύεις να τη μισείς. Έχει φανατικούς (άρρωστους όπως θα δούμε) οπαδούς σε όλο τον κόσμο, ταυτόχρονα είναι και η πιο μισητή ομάδα στην Ιταλία, η μοναδική που έχει το προνόμιο να διατηρεί club αντι-. Υπάρχει δηλαδή club αποκλειστικά αντι-Γιουβεντίνων.

Κροτόνε-Γιουβέντους

H Γουβέντους λοιπόν την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου έπαιζε ενάντια στην Κροτόνε. Η Κροτόνε είναι μία μικρή ομάδα που παίζει φέτος για πρώτη φορά στην ιστορία της στη Serie A. Έχει την έδρα της σε μία μικρή πόλη 60 χιλιάδων στο Νότο, συνέχεια της αρχαιοελληνικής αποικίας του Κρότωνα, εκεί περίπου που η μπότα της Ιταλίας κλωτσάει τη Σικελία. Μεταξύ μαφίας και καμόρα δηλαδή, κοντά στα περίφημα ελληνόφωνα χωριά. Μικρό το γήπεδο προφανώς της Κροτόνε, πολλοί οι «προδότες» γιουβεντίνοι και στο νότο και οι εκδρομείς (ναι στην απολίτιση Ιταλία των δεκάδων νεκρών σε γήπεδα, γίνονται κάθε βδομάδα μετακινήσεις), τα εισιτήρια για την κερκίδα των φιλοξενούμενων έκαναν φτερά.

Λουξ τζαμπατζής!

Τι σκαρφίστηκε λοιπόν άρρωστος οπαδός της Γιούβε;

Προσποιήθηκε τον άρρωστο (αν και ήδη άρρωστος εδώ που τα λέμε) για να κάνει μια μούφα εισαγωγή στο Νοσοκομείο του Κροτόνε που είναι κολλητό στο γήπεδο και να γίνει λουξ τζαμπατζής. Είναι και πολυόροφο το νοσοκομείο, πρώτη θέα θα είχε ο θεούλης.

Από τον ενθουσιασμό μάλλον θα άρχισε και τα συνθήματα οπότε ντοτόροι και νοσοκόμες τον πήρανε γραμμή και τον διώξανε κακήν κακώς.
Κρίμα να μην υπάρχουν κάπου οι απολαυστικοί διάλογοι:
-Μα είστε καλά, κρατάτε κρεβάτι από κάποιον που το χρειάζεται
-Μα για να πάρω το φάρμακό μου ήρθα γιατρέ
-Περάστε έξω κύριε
-Αφήστε με, σας παρακαλώ ντοτόρε, αρρωστάκι είμαι κι εγώ, λυπηθείτε με!

Πληροφορίες για το αν πήγε με κανέναν ορό στο χέρι και προσπαθούσε να ψήσει τους πορτιέρηδες να τον αφήσουν να μπει, δεν υπάρχουν.

Αρρώστια λέμε!