Οι απαγορεύσεις είναι για να σπάνε…

Ας μην ξαναπούμε το χιλιοειπωμένο, «είναι αντισυνταγματικό να απαγορεύεται η μετακίνηση οπαδών, ανθρώπων δηλαδή, πολιτών πώς να το πούμε, από μια πόλη προς μια άλλη, από μια περιοχή προς μια άλλη, είτε αυτή είναι οργανωμένη είτε πολύ περισσότερο μεμονωμένη», θα πούμε κάτι άλλο: πότε επιτέλους θα καταλάβουν οι εμπλεκόμενοι σε τέτοιου ειδους αποφάσεις πώς είναι πολύ πιθανότερο να συμβούν έκτροπα όταν είναι απαγορευμένη η μετακίνηση και παρόλο αυτά βρεθούν στο γήπεδο φιλοξενούμενοι οπαδοί παρά όταν έχει οργανωθεί σωστά όμορφα και ωραία από όλες τις μπάντες η μετακίνηση φιλοξενούμενων οπαδών; Ελπίζουμε οι παρακάτω απαγορεύσεις να σπάσουν από τους φιλοξενούμενους και να δούμε οπαδούς και των δύο ομάδων στα παρακάτω πέντε γήπεδα.

Για αυτό το σαββατοκύριακο λοιπόν, αλλά και την εβδομάδα που έρχεται μιας και έχουμε αγώνες κυπέλλου απαγορεύεται, πάντα για ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ:

Η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της ομάδας Π.Α.Ε. Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (ΔΑΚ) Λαμίας, κατά την διεξαγωγή του αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964 – Π.Α.Ε. Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ, την προσεχή Κυριακή (11-12-2016).

Η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της ομάδας Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ. στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (ΔΑΚ) Λαμίας, κατά την διεξαγωγή του αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964 – Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ., την προσεχή Τετάρτη (14-12-2016).

Η οργανωμένη μετακίνηση οπαδών της ΑΕΚ στην Έδεσσα για τον αγώνα χαντμπολ σήμερα Σάββατο 10 Δεκεμβρίου μετά από απόφαση του υπουργείου, που πάρθηκε μετά την εισήγηση της ΔΕΑΒ (εκεί που ασκούσε τα καθήκοντά του αστυνομικό όργανο εμπλεκόμενο με κύκλωμα αναβολικών) και αίτημα της αστυνομίας της Πέλλας.

Η οργανωμένη μετακίνηση οπαδών της Προοδευτικής στο γήπεδο του Μοσχάτου για το ντέρμπι με τον Εθνικό την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου, παρόλο που οι δύο σύλλογοι ήταν θετικοί στη διάθεση εισιτηριων στους φιλοξενούμενους.

Η  οργανωμένη και ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΗ μετακίνηση των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. Α.Ε. ΛΑΡΙΣΑ στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων, την Τετάρτη (14-12-2016) και ώρα 19.30, όπου θα διεξαχθεί ο ποδοσφαιρικός αγώνας, μεταξύ των ομάδων «Π.Α.Ε. Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ – Π.Α.Ε. Α.Ε. ΛΑΡΙΣΑ.