Τι ΔΕΝ μάθαμε για το ματς Ηρακλή-ΠΑΣ…

Μετά από όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα του Ηρακλή, και ειδικά μετά την απόφαση που έμεινε ευτυχώς στα μυαλά της διοίκησης για να διεξαχθεί το παιχνίδι του Ηρακλή με τον ΠΑΣ κεκλεισμένων, ήταν σχεδόν σίγουρο πως για ακόμη μια φορά θα επικρατούσε ένταση στο Καυταντζόγλειο.

Ετσι λοιπόν, όλοι μάθαμε από χθες το βράδυ στις ιστοσελίδες και σήμερα στις εφημερίδες για τα επεισόδια μέσα και έξω από το Καυταντζόγλειο, τα καπνογόνα, τα δακρυγόνα, τις πέτρες και τους τραυματισμούς. Στις περισσότερες των περιπτώσεων η διατύπωση ήταν η κλασική: «το παιχνίδι σημαδεύτηκε από επεισόδια που έγιναν στο πρώτο ημίχρονο και προκάλεσαν πεντάλεπτη διακοπή». Και στη συνέχεια φωτογραφίες από τα ΜΑΤ, το ξύλο, το ανοιγμένο κεφάλι του άτυχου δημοσιογράφου.

Αυτό που όμως δεν έμαθε ο πολύς ο κόσμος γιατί δεν το ανέφερε κανείς, και δυστυχώς ούτε αρκετές οπαδικές σελίδες, ήταν πως κατά τη διάρκεια των επεισοδίων αλλά και κατά τη διάρκεια όλου του αγώνα ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΚΑΥΤΑΝΤΖΟΓΛΕΙΟ ΕΒΡΙΖΑΝ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ, δηλώνοντας με αυτόν τον τρόπο την αλληλεγγύη τους στον αγώνα που κάνουν οι οπαδοί του Ηρακλή να απαλλαχτούν από την τωρινή διοίκηση.

Πολύ θα θέλαμε λοιπόν σήμερα, να διαβάζαμε πέρα από τα επεισόδια και το εξής: «το παιχνίδι σημαδεύτηκε από συνθήματα εναντίον της διοίκησης του Ηρακλή και από τους οπαδούς του ΠΑΣ Γιάννινα που αντιμετωπίστηκαν με χειροκροτήματα από τους οπαδούς του Ηρακλή»… Αλλά μάλλον τσάμπα ελπίζουμε. Ενα ανοιγμένο κεφάλι με αίματα να τρέχουν παντού, είναι σίγουρα μια εικόνα που πουλάει πολύ περισσότερο…

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Αυτόνομης Θύρας 10 όπου ευχαριστεί τους οπαδούς του ΠΑΣ για τη στάση τους:

Μετά από νέα επικοινωνία με τους δικηγόρους του συνδέσμου ενημερωθήκαμε οτι οι οπαδοί μας αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς κάποια κατηγορία!!! Οπότε το αυριανό μας ραντεβού για τα δικαστήρια ακυρώνεται!!!

ΥΓ: Ένα δημόσιο ευχαριστώ και σεβασμός στους οπαδούς του ΠΑΣ Γιάννενα οι οποίοι σε όλη τη διάρκεια των επεισοδίων έβριζαν τους μπάτσους και τους απατεώνες της διοίκησης μας.