10 χρόνια RFU

Φέτος συμπληρώνουμε δέκα (10) χρόνια ζωής. Απρίλιο του 2007, μερικές μέρες μετά τα γεγονότα της Λαυρίου, βρεθήκαμε οι πρώτοι άνθρωποι και τον Μάϊο «καταβάσαμε ομάδα». Δέκα χρόνια, και ακόμα δεν έχουμε βρει το τέρμα, είχαν γράψει πριν κάποια χρόνια κάποιες ψυχές που πάλευαν να κρατήσουν όρθιο το κατηλειμμένο Μεγάλο Σπίτι της Αχαρνών…

Ετσι και εμείς. Δέκα χρόνια και συνεχίζουμε. Δεν βλέπουμε ακόμα τέρμα.  Δέκα χρόνια με τα «πάνω» μας και τα «κάτω» μας. Δέκα χρόνια επαφών, συναντήσεων και συζητήσεων με δεκάδες οπαδούς, συνδέσμους και γκρουπ. Δέκα χρόνια κυκλοφορίας του οπαδικού fanzine RFU ZINE και προσπάθεια να φτάσει σε όσο το δυνατόν περισσότερες πόλεις, γήπεδα και συνδέσμους. Δέκα χρόνια γεμάτα εκδηλώσεις, αφίσες, αυτοκόλητα και δημόσιες συζητήσεις για χίλια δυο θέματα που αφορούσαν και αφορούν όλους τους οπαδούς. Δέκα χρόνια με υπέροχα καλοκαίρια δουλεύοντας για τα φεστιβάλ. Δέκα χρόνια με έντονες στιγμές, πολύ κόσμο που ήρθε, είδε και απήλθε, διαφωνίες, εντάσεις και πάνω από όλα ένα τρομερό δέσιμο και μια ουσιαστική αλληλεγγύη μεταξύ όλων των ανθρώπων που αποτελούν τους Radical Fans United.

RFU ZINE #17

Δέκα χρόνια λοιπόν, και μετά από ένα διάλειμμα ενός και κάτι έτους είμαστε πάλι εδώ. Και δεν είμαστε μόνοι μας. (Ξανα) φέρνουμε μαζί μας και το RFU ZINE. Από την ερχόμενη εβδομάδα το 17ο τεύχος του zine μας θα είναι διαθέσιμο. Πιο πλούσιο σε ύλη, σε θέματα και σελίδες.  Στόχος πάντα ο ίδιος: να φτάσει σε όσο το δυνατόν περισσότερα γήπεδα και συνδέσμους. Να διαβαστεί, να διαδοθεί, να κριτικαριστεί, να προβληματίσει, να εμπνεύσει για ανάλογες πρωτοβουλίες.